Страва, яка допоможе вам прокласти шлях до серця свого коханого чоловіка через шлунок: записуйте рецепт!

Новости

Класичне м’ясо по-французьки залишає позаду багато страв зі свинини, які можна приготувати в духовці.

Воно й зрозуміло, адже під тягучим запеченим шаром сиру немає нічого зайвого. І все ж іноді може здатися, що чогось не вистачає …

Ми ризикнули довести рецепт м’яса по-французьки до ідеалу, і тепер вам залишилося тільки оцінити цей шедевр.

М’ясо під шубою, на відміну від свого прототипу, не вимагає гарніру. У деяких ресторанах подібні страви називають сковородою: клієнтові просто виносять запечене з овочами м’ясо під сиром в тому посуді, в якому його готували. Складові: Свинина – 1 кг Цибуля – 3 шт. Помідор – 3 шт. Картопля – 4 шт. Часник – 4 зуб. Твердий сир – 250 г Зелень за смаком Сіль за смаком Приготування: Підготуємо інгредієнти, не змішуючи їх. Наріжте м’ясо великими шматками, посоліть і поперчіть його.

Натріть картоплю і сир на крупній тертці, цибулю наріжте кільцями, а помідори – півкільцями. Змастіть деко олією, викладіть на нього шарами м’ясо, цибулю, терту картоплю. Тепер змастіть помідори майонезом і викладіть їх поверх картоплі. Поставте в духовку на 40 хвилин при 200 градусах. Не вимикайте духовку. Дістаньте деко, видавіть поверх м’яса з овочами часник і рясно посипте його сиром.

Поставте в духовку ще на 5 хвилин. Найпрекрасніше в цьому рецепті те, що він не класичний, а тому підійде будь-яке м’ясо. Тільки пам’ятайте, що яловичину спочатку потрібно добре замаринувати. Рекомендуємо готувати і подавати страву порційно, наприклад, в горщиках або керамічних формах невеликих розмірів. Як вам наша «гаряча сковорода»? Поділіться рецептом з своїми подругами, запевняємо, вони вам подякують. Джерело