Олена Кравець отримала з держбюджету понад 27 мільйонів гривень на власний проект

Шоу коштує майже стільки ж, скільки й будівництво фортифікаційних споруд лінії оборони в Запорізькій області

Популярна українська комікеса Олена Кравець отримала з держбюджету понад 27 мільйонів на створення авторського вечірнього шоу «Тихий вечір» на телеканалі «Дім».

Про це стало відомо з тендеру на Prozorro.

Згідно з тендером, державне підприємство ” Мультимедійна платформа іномовлення України« виділить 27 528 млн гривень фірмі „Сан Філмс“ на створення токшоу, пише glavred.info.

Згідно з інформацією на Прозорро, тендер на створення шоу оголосили ще 20 січня. Спочатку планувалося, що з бюджету виділять понад 32 млн гривень, але вже 28 листопада сторони погодили скорочення бюджету на розробку програми до 27,5 млн.

Негативна реакція українців на фінансування шоу з держбюджету не змусила чекати. У соцмережах вони вказали, що токшоу коштує трохи менше, ніж будівництво фортифікаційних споруд лінії оборони в Запорізькій області, на яке з бюджету виділили 31 млн грн.

»Чому так дешево?«, — іронічно запитують українці в соцмережах. Інші написали, що Кравець їх „кумарить“, треті ж порівняли цю ситуацію з тією, що трапилася з Юрієм Горбуновим, який опинився в центрі скандалу через питання держфінансування виробництва серіалів в умовах повномасштабної війни.

»Про Горбунова забули, тепер вона версія 2.0«, — висловилися в коментарях українці.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *