Спaлахнула секретна peзиденція рocйського диктатора. Саме там буцімто розташований і так званий “бyнкер Пyтіна”

В Онгудайському районі російської Республіки Алтай згоріла одна із будівель санаторно-курортного комплексу «Алтайське подвір’я», який вважається неофіційною резиденцією правителя Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє опозиційний телеграм-канал «Сирена», передає Укрінформ.

Перед тим кадри будівлі, що згоріла, опублікували блогер Амир Айташев і активістка Аруна Арна. «Сирена» зазначила, що колір фасаду, розташування будівель, зелені насадження, рельєф та дах на опублікованих знімках збігаються з елементами на колишніх фото резиденції.

При цьому сервіси перевірки фотографій не знайшли на кадрах слідів обробки.

Стверджується, що фото було зроблено в четвер. Оперативний черговий місцевого управління МНС у Республіці Алтай не став відповідати на запитання кореспондента видання про загоряння в Онгудайському районі за останню добу.

Що стало причиною загоряння та яким було призначення згорілої будівлі – не повідомляється.

Інформація про засекречене будівництво в Онгудайському районі Республіки Алтай з’явилася 2010 року.

У 2011 році кореспондентам «Нової газети» охорона не дала пройти на територію зі словами, що «об’єкт, який особливо охороняється, призначений для відпочинку вищих осіб держави». При цьому «Газпром», якому офіційно належить комплекс, визнав, що звичайні відпочиваючі заселитися туди не можуть.

Докладно про резиденцію писало 2022 року видання «Проект». Воно стверджувало, що тодішній міністр оборони Сергій Шойгу переконав Володимира Путіна приймати на Алтаї ванни з кров’ю з рогів (пантів) маралів (вид оленів).

Поблизу резиденції на Алтаї знаходиться закрите спецгосподарство, де розводять маралів. Стверджувалося, що Путін неодноразово приїжджав на Гірський Алтай і що в алтайській резиденції, ймовірно, знаходиться один із бункерів кремлівського лідера.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *