Цікаві знахідки під час обшуків у нардепа Тищенка. ФОТО

Народному депутату Миколі Тищенку оголошено підозру у зв’язку з подіями, що сталися у Дніпрі. Про це повідомляє ДБР, опублікувавши результати обшуків у депутата.

“За матеріалами ДБР генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату України Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі”, – пояснили в Бюро.

За даними слідства, 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата протиправно позбавила волі колишнього військовослужбовця ЗСУ. Певний час потерпілого тримали в неволі та завдавали тілесних ушкоджень.

Гроші в коробках і годинник за тисячі доларів: знахідки під час обшуків у нардепа Тищенка
Гроші в коробках і годинник за тисячі доларів: знахідки під час обшуків у нардепа Тищенка

У ДБР повідомляють, що це було здійснено за попередньою змовою групою осіб із застосуванням фізичної сили та спецзасобів.

У Миколи Тищенка проведено обшуки, під час яких йому повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України).

Під час обшуків також була присутня помічниця депутата Евеліна Андрієвська, яка раніше також була присутня під час побиття військового. За даними ЗМІ, вона є родичкою “міс ДНР”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *