Запропонував піти разом до будинку культури: спливли нові подробиці вбивства 10-річної дівчинки на Черкащині

На Черкащині затримали підозрюваного у вбивстві 10-річної дівчинки. Під час допиту чоловік заявив, що нібито не може пояснити мотиви свого злочину.

Водночас відомо, що перед вбивством він підійшов до дитини та запропонував піти разом до місцевого будинку культури. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Поліцейські з’ясували, що дівчинка поверталася додому з магазину, коли до неї підійшов незнайомий чоловік. Він запропонував їй піти разом у будинок культури. У приміщенні чоловік вчинив насильницькі дії щодо дитини, внаслідок яких дівчинка померла. Після цього злочинець намагався приховати тіло своєї жертви.

За інформацією ЗМІ, затриманого звуть Олександр Сливка. Також відомо, що 33-річний чоловік проживав у Ватутіному, а в Шполу їздив на роботу, де очолював ансамбль народної музики “Вечорниці” та був учасником гурту “Етніка”.

Підозрюваний заявив, що нібито не розуміє, чому він так вчинив. Затриманому повідомили про підозру в умисному вбивстві малолітньої дитини. За вбивство чоловікові загрожує максимальна відповідальність – довічне позбавлення волі.

“Пам’ятаю, що мої руки на її шиї, а вона мовчить. Якби повернути час, я б цього ніколи не зробив. На сьогодні я не можу дати відповіді, чому я це зробив, що стало якимось фактором, я не знаю”, – сказав підозрюваний.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *