“Мають в ліжку всі по черзі”: капелан Сергеєв грубо висловився про жінок у ЗСУ

В Мережі спалахнув скандал після слів капелана Марка Сергеєва про жінок на фронті.

Капелан-волонтер і “молодіжний пастор” Марк Сергеєв заявив, нібито жінок-військовослужбовиць у ЗСУ “мають усі в ліжку по черзі”.

Відповідну заяву Сергеєв зробив на подкасті на каналі METANOIA. Деталі скандалу та реацію громадськості зібрав ТСН.ua.

Марк Сергеєв заявив, що наразі у Збройних силах нараховують приблизно 77 тисяч жінок-військових, з яких 20 тисяч “на нулі”. Потім він розповів про “ситуацію” в окремому підрозділі.

“Ну по-серйозному, це така діч відбувається. Уяви просто дівчину, 24 роки, модельної зовнішності, вона медик і вона в роті піхоти пацанів ССО. Вони заряджені качки. Ну типу вони мають всі в постелі по черзі. Це просто треш. Отак вони живуть. Потім раз – завагітніла, та “тайм-аут” дали”, – сказав Сергеєв.

Окрім того, особа, яка називає себе капеланом, розкрив деталі розмови з колишньою полоненою, розповівши про те, що вона була жертвою сексуального насильства в полоні, та заявив: “Я не знаю, як вона жити буде. Типу, як у майбутньому у неї чоловік… будуть сексуальні стосунки”.

Згодом скандальний фрагмент з подкасту видалили, але в Мережі збереглися нарізані уривки відео його слів.

Бурхлива реакція Мережі

На такі скандальні висловлювання вже відреагували відомі українські військовослужбовиці.

Так, парамедикиня Аліна Михайлова різко заявила, що цивільний не має права критикувати жінок у військах.

“Жодний цивільний чорт не має права відкривати своє *бальце на жінок у війську. Це сексистське ставлення до жінок у війську вже набридло. Іди на фронт і замінюй собою тих жінок, які, на його думку, там чимось непорядним займаються”, – зазначила Михайлова.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *