Ми і досі не можемо в це повірити… Всі ЗМІ вже це підтвердили! 15 хв тому зaгинyв лeгeндa Динамо Київ

Стало відомо про чергову смерть українського футболіста у боротьбі з російськими військами. Загинув легендарний футболіст Ігор Северенчук

Сталося це під час бойових дій на території Курської області Росії! Про це повідомили в пресслужбі футбольного клубу

Ігор Северенчук віддав життя за Україну: що про нього відомо

“Ігор був вихованцем нашої школи, 1993 року народження. Його тренером був Геннадій Броніславович Погорілець”, — зазначили в клубі. Він входив до дублюючого складу ФК “Говерла”

Фото Оброшинської ТГ.

Ігор Северенчук народився 17 грудня 1993 року. Закінчив Інститут геодезії Національного університету “Львівська політехніка”. Жив у селі Оброшине Львівського району. На військову службу він мобілізувався у квітні 2022 року. Був головним сержантом десантно-штурмового взводу.

Ігор Северенчук віддав своє життя у бою поблизу населеного пункту Погребки, Курської області. Воїну було 31 рік. У нього залишилась дружина Вероніка, син Денис, мама, батько та брат.

За час служби був нагороджений Нагородою “Незламним героям російсько-української війни”, Відзнакою “Хрест пошани”, Відзнакою командира оперативно-тактичного угрупування “Лиман”, Нагрудним знаком “За військову доблесть”, “Золотий хрест” та “За мужність”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *