Відома акторка розповіла, як її чоловік вступив до лав ЗСУ і як вона відреагувала: “Було страшно”

Також артистка поділилася подробицями знімань у новому серіалі “Містер і місіс Малишки”.

Вже незабаром, 21 жовтня, о 20:15 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра 16-серійного іронічного детективу “Містер і місіс Малишки”, в якому головну роль зіграла акторка Вероніка Мішаєва-Яковлєва.

Артистка втілила на екранах Марію Малишко – колишню оперативницю, успішну адвокатку, маму доньки та кохану дружину. З чоловіком, якого зіграв Валентин Томусяк, вдома вони ніжні та уважні батьки. Проте, щойно виходять за поріг квартири, одразу перетворюються на непримиренних суперників. Безкомпромісне професійне протистояння подружжя створює не лише багато комічних ситуацій, а й серйозних конфліктів.

Як розповіла Вероніка в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua ця роль могла і не статися в її кар’єрі.

– Мені пояснили, що я занадто молода для Марії, яка за сценарієм на 10 років старша за мене й має доньку-підлітка. Тому в думках я вже попрощалась з цим серіалом. Але потім мені зателефонувала агентка й попросила приїхати на проби.

Чим ви схожі з героїнею, а в чому є повною протилежністю?

У Марії вирує все: сила, розум, азарт, ніжність. Вона – сучасна мати, яскрава жінка, яка може помилятися, але жага до перемоги її ніколи не залишає. Моя героїня – оперативниця в минулому, дуже цілеспрямована й стресостійка, обожнює свою сім’ю, чоловіка Сашка й дочку Полю.

Вероніка Мішаєва-Яковлєва та Валентин Томусяк

Мені подобається гумор Марії, її впертість: якщо вона повірила в щось, вже ніщо не зверне її з цього шляху. Здається, в цьому ми схожі. А різні ми за інтересами, професіями. Я не знаю, як це – бути мамою підлітка.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *