Неймовірно смачний салат «СНІГ»! Цей рецепт знають лише декілька обраних людей … 5 хвилин і він вже готовий – якраз те, що треба на новорічний стіл!

Салат, про який ми хочемо сьогодні розповісти, можна назвати красивим та елегантним, він чудово виглядає на будь-якому святковому столі. 

Варто спробувати цей рецепт, якщо ви вже зараз думаєте про те, чим пригощати гостей.

Інгредієнти для салату:

  • картопля – 3-4 шт.;
  • куряча грудка – шт.;
  • яйця – 6 шт.;
  • сир – 170-200 г;
  • мариновані огірки – 2 шт.;
  • французька гірчиця – 2 ст. л.;
  • майонез – 200 г;
  • чорний кунжут.

Інгредієнти для маринованої цибулі:

  • цибуля – шт.;
  • окріп – 150 мл;
  • столовий оцет – 3-4 ст. л.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – 0,5 ч. л.

Приготування салату:

Спочатку замаринуємо цибулю. Одну цибулину дрібно нарізаємо. Перекладаємо в миску, додаємо цукор, сіль та 3-4 столові ложки 9% оцту. Потім заливаємо гарячою водою та маринуємо протягом 30 хвилин.

Для салату курячі грудки відварюємо в каструльці і дрібно нарізаємо. Перекладаємо інгредієнт у миску. Заправляємо 1-2 столовими ложками майонезу.

Варену картоплю натираємо на великій тертці. Викладаємо рівним шаром на дно святкового посуду. Краще взяти блюдце, а не глибоку тару. Зверху робимо тонкий шар майонезу. Наступним шаром розподіляємо дві столові ложки французької гірчиці. Зверху викладаємо курячі грудки.

Далі робимо шар маринованої цибулі і злегка притискаємо, щоб просочити салат. Зверху вичавлюємо тонким шаром майонез, для цього можна використовувати кондитерський пакет.

Малосольні огірочки нарізаємо середнім кубиком і викладаємо зверху салат. Знову робимо тонкий шар майонезу.

Варені яйця ділимо на жовток та білок. Зверху на салат натираємо на дрібній тертці жовток. Тонким шаром видавлюємо майонез. Сир натираємо на дрібній тертці та рясно посипаємо інгредієнтом весь салат.

Майонезом наносимо візерунок. І посипаємо тертим яєчним білком. На завершення прикрашаємо кунжутом.

Завжди так готую на Новий рік. Неймовірно смачний та красивий салат «Сніг»

Страва готова! Відправляємо її на стіл.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *