Торт с гарячим молоком інгредієнти

1 стакан молока
10 столових ложок вершкового масла
4 яйця
1 1/2-2 склянки цукру
21/4 склянки борошна
2 1/4 чайної ложки розпушувача
1 чайна ложка ванільної есенції

Кип’ятіть разом молоко та масло, поки масло не розтане.

Збити яйця в мисці до пишної маси протягом 5 хвилин, додати цукор і збити до блідо-жовтого кольору і загустіння.
Просійте борошно та розпушувач, додайте до яєчної суміші та ретельно перемішайте. Додати ванільну есенцію. Перемішайте ручним блендером.

Додати кип’ячене молоко, добре перемішати лопаткою. Змастіть форму для випікання і вилийте тісто. Постукайте та випустіть бульбашки повітря.

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин до золотистої скоринки

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *