Чому зараз немає нормальних 30-35 літніх жінок? Самотній 40-річний чоловік шукає супутницю

Мій сусід – сорокарічний чоловік. Він живе разом зі своєю матір’ю у її квартирі. Мати для нього готує, пере, обходжує. Забезпечує такий догляд, немов він немовля чи недієздатна людина.

Він завжди нагодований, одягнений, взутий. Вдома на нього чекають мамині пиріжки, компоти та борщі. Працює він фрілансером, не виходячи з дому, на людях майже не з’являється. Він жодного разу не одружувався, але не втрачає надію знайти супутницю життя і побудувати серйозні стосунки. Пошуками займається вже довгий час.

Ми близько шістнадцяти років є сусідами по під’їзду і весь цей час він шукає собі наречену. Наскільки мені відомо за весь час життя, жодна жінка не затрималася з ним навіть на місяць. Та й усі «наречені» в основному були в режимі онлайн.

Чому в нього все так складається, це питання філософське. Можливо, вся річ у його вимогах до майбутньої обраниці, а вони полягають у наступному: Його супутниця не повинна мати дітей. Вона повинна мати гарні зовнішні дані, гарне обличчя і точену фігуру. Вік відповідної кандидатури – трохи більше 35 років.

Бажано, щоб вона була з інтелігентної сім’ї та з вищою освітою. У майбутньої дружини має бути своє житло. Вона повинна бути ідеальною господинею, дотримуватись у квартирі порядку та вміти готувати багато смачних страв. Вона має бути самодостатньою жінкою зі своїм статком. Зарплата у неї не повинна бути меншою, ніж у нього.

А краще якщо буде більше. Майбутня дружина обов’язково має любити і поважати його матір. Сусід нерідко скаржиться на своє життя та розповідає історії про жінок з якими він познайомився на спеціальних сайтах. Найчастіше, йому трапляються панночки з одним або декількома дітьми, а це для нього не варіант.

Він не хоче вкладатися у забезпечення та утримання чужих дітей. Сусід каже, що вони ніколи не стануть рідними. Майже всі жінки з сайтів знайомств мають дохід нижчий, ніж у нього. Він сам заробляє трохи більше сорока тисяч рублів.

Також у дамочок немає своєї квартири, а приводити до себе додому він нікого не бажає, адже молода пара має жити окремо. Також, у сусіда є претензії щодо зовнішнього вигляду жінок. Вони або дуже повні або просто не на його смак.

Жінки, які подобаються моєму сусідові (освічені, самодостатні, з житлом і без дітей, гарні) ним не цікавляться. Вони перестають відповідати на його повідомлення відразу, коли він розповідає інформацію про себе. Про особисті зустрічі взагалі говорити не варто. Отак і минають роки життя мого бідного сусіда, у квартирі зі старенькою мамою, без супутниці життя.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *