Щойно! В порту Бердянська окупантам знатно прилетіло. Дивіться що там робиться ВІДЕО

В порту Бердянська, де окупанти розташували декілька своїх кораблів пролунав надпотужний вибух. Один корабель вже потонув, ще два палають.

Знищено склад боєприпасів та цистерни з паливом. Короче кажучи: «Доброго ранку – ми з України!» – пише Євген Шевченко🙂

Збройні сили України знищили великий десантний корабель РФ у тимчасово окупованому Бердянську. Завдяки точному влученню також було знищено склад ракетно-артилерійського озброєння окупантів.

Знищеним судном виявився великий десантний корабель “Орськ”. Про це повідомили на сторінці Військово-морських сил ЗСУ у Facebook (Щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Доброго ранку, ми з України! У захопленому РФ порту Бердянськ знищено великий десантний корабель “Орськ” чорноморського флоту окупантів. Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні ВМС ЗСУ.

Примітно, що згідно із секретними планувальними документами, які опинилися у розпорядженні ЗСУ, підрозділ ворога мав здійснити висадку з БДК “Орськ” у районі населеного пункту Степанівка-1 і надалі діяти з військовими частинами 58-ї армії РФ, а саме зі 177-м окремим полком морської піхоти ЧФ РФ.

Кінцева мета цих сил – блокування та взяття під контроль Мелітополя. Проте, Збройні сили України буквально зруйнували плани ворога.

Євген Шевченко

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *